ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Wanted Lucky Luke

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Lucky Luke sadler om Seriel rækkefølge Choco-boys »
 
 

Wanted Lucky Luke.jpg

Et ekstraordinært eventyr med Lucky Luke 4
Forfatter: Matthieu Bonhomme
Tegner: Matthieu Bonhomme
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: Wanted Lucky Luke
Originaludgave: 2021: Lucky Comics

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

”I kærlighed er det alle mod alle. Den første, der kysser ham ...”

Efter at være blevet overfaldet af en dusørjæger går det op for Lucky Luke, at nogen har sat en pris på hans hoved. Dusøren er høj – og der er tilsyneladende mange, der vil inkassere den.

Han når ikke at tænke nærmere over det, før han må hjælpe tre cowgirls i nød – som ikke er helt sikre på, om han er en gentleman eller en farlig forbryder, da han tilbyder at eskortere dem til byen Liberty med deres hjord.

Undervejs venter dem ikke så få overraskelser, for alle og enhver er åbenbart ude efter Lucky Luke. Da de når frem til byen, ender det hele i et inferno af cabaretdans, saloonspektakler, gammelkendte skurke, kavaleriets ankomst ... samt længselsfulde blikke.

Fem år efter sit første ekstraordinære eventyr med Lucky Luke, Manden der skød Lucky Luke, er den franske tegneserieskaber Matthieu Bonhomme (f. 1973) tilbage med et nyt storslået album om cowboyen, der er hurtigere end sin egen skygge.

Forsider